Business

Deze pagina is voornamelijk als intern platform voor ideeën over nieuwe doelen.

Basis onderwerpKorte omschrijving
Insecten Insecten zijn handig beestje, zowel als natuurlijke pesticiden als om te eten. Echter niet alle insecten zijn even eetbaar. Over de hele wereld zijn er zo'n 2.5 miljard mensen die dit een lekkernij vinden.
Windmolens Hedendaags zijn er best veel windmolen parken, zo worden niet door iedereen gewaardeerd om verschillende redenen zoals uiterlijk en geluid. Kunnen we ervoor zorgen dat de windmolens kleiner, goedkoper, efficiënter en kunstiger worden.
Zonne energie Er is veel vooruitgang in de wetenschap omtrent zonne energie, omdat dit een efficiënte energiezuinige manier is van energie opwekken, kan hier nog wel eens wat te vinden zijn.
Open Source Door de wereld van software en hardware steeds meer open te stellen, kunnen we steeds vaker verder waar anderen gebleven zijn. Of verschillende projecten aan elkaar knopen, hetgeen in de Android wereld niet ongebruikelijk is. Echter is de open source hardware kan nog minder bekend. Omdat de mogelijkheden daar enorm zijn, wil ik daar binnenkort wat tijd aan besteden om het een en ander uit te zoeken.
Recycling Alvorens hier verder wat over gezegd kan worden, is het allereerst belangrijk om na te goed hoe goed de recycling tegenwoordig wordt uitgevoerd. Eventuele 'gaten' in dit proces zullen opgevuld moeten kunnen worden door ideeën die eerder zijn uitgewerkt alleen nog niet toegevoegd.
top